Mobilo iekārtu pārvaldības risinājums – Citrix XenMobile

Mobilo iekārtu pārvaldības risinājums – Citrix XenMobile

Arvien vairāk uzņēmumu un organizāciju saskaras ar drošības problēmām, ko rada arvien pieaugošā tendence lietot dažādas mobilās iekārtas (planšetes, mobilie telefoni u.c.) darba pienākumu izpildei un piekļūstot korporatīvajām aplikācijām no šīm iekārtām.

HP serveris Tildes Jumim

HP serveris Tildes Jumim

Vai Jūsu grāmatvedības dati atrodas uz drošas tehnikas? Ikdienā mūsu datori mēdz sabojāties tā, ka tajā noglabāto informāciju ir sarežģīti, dārgi vai pat vispār nav iespējams atgūt. Vai Jums ir vairāki darbinieki, kas regulāri izmanto grāmatvedības datu bāzes un ir nepieciešams, lai tās būtu pieejamas nepārtraukti, katram darbiniekam?

Iespēja izmēģināt Citrix NetScaler SDX-18500

Iespēja izmēģināt Citrix NetScaler SDX-18500

BIT ir iegādājies un saviem klientiem piedāvā izmēģināt Citrix NetScaler SDX-18500. Citrix NetScalet SDX ir augstas veiktspējas uz hardware balstīts risinājums, kurš nodrošina nozares vadošo timekļa aplikāciju piegādi un slodzes līdzsvarošanu, kā arī nodrošina pilnu pakalpojumu struktūru, kas aptver uzņēmuma datu centru un mākoņu infrastruktūras, lai aplikācijas un mākoņpakalpojumi strādātu līdz pat 5 reizes ātrāk.

HP SmartCache

HP SmartCache

HP SmartCache – servera „karsto datu” automātiska izvietošana uz SSD diskiem Vai Jūs zināt, ka daudzos gadījumos līdz pat 90% disku IOPS (Input/Output Operations Per Second) slodzi var radīt pat tikai 1-3% „karsto datu (“hot data”)?

HP Store Virtual 4000

HP Store Virtual 4000

2012. gada decembrī HP paziņoja par jauniem modeļiem disku masīvu HP P4000 Lefthand klāstā. Jaunais nosaukums - HP StoreVirtual 4000. HP StoreVirtual 4000 ir viens no populārākajiem disku masīvu virtualizācijas projektiem.