Aruba Instant On 1960 komutatoru sērija MVU

Aruba Instant On 1960 komutatoru sērija MVU

Aruba Instant On 1960 komutatori  ar paplašinātām iespējām konfigurācijā, viedi pārvaldāmi, fiksētas tehniskās konfigurācijas ar 1 Gb/s datu apmaiņas ātrumu   slēdzami pāri (stack) komutatori, kas paredzēti maziem un augošiem uzņēmumiem un tos ir vieglie ieviest IT infrastruktūrā, kā arī  tie ir par pieņemamu cenu. Aruba Instant On 1960 komutatoru sērijas ir ērti lietojams kabeļu tīklu risinājums, kas atbalsta IT, mobilās un mākoņa lietojumprogrammas. Šie komutatori ir izstrādāti tā, lai, augot uzņēmumam, tos varētu mērogot, padarot ērtāku un vienkāršāku papildus darbinieku, ierīču un lietojumprogrammu pievienošanu.

Aruba Instant On 1960 komutatori ir paredzēti mūsdienu lietojumprogrammām, kurās ir liels joslas platums, piemēram, balss un video konferences, nodrošinot konsekventu savienojumu, lai uzlabotu lietotāja pieredzi un lietojumprogrammu veiktspēju. Šie komutatori ir paredzēti lietošanai tikai iekštelpās.

Šiem komutatoriem ir pieejama elastīga pārvaldības opcija: lokālais pārvaldības modulis (GUI), kas pieejams izmantojot web pārlūku vai Instant On mobilo lietotno kopā ar mākoņa tīmekļa portālu. Izmantojot mobilo lietotni Instant On vai mākoņa tīmekļa portālu, varat ātri iestatīt, pārraudzīt un pārvaldīt 1960 komutatoru sēriju jebkurā vietā un laikā. Aruba Instant On izvietošanu var pārvaldīt, izmantojot mobilo lietotni, kas tiek atbalstīta operētājsistēmās iOS un Android, mākoņa portālu, kuram var piekļūt, izmantojot tīmekļa pārlūkprogrammu, vai vietējo tīmekļa GUI.

Attiecībā uz Aruba Instant On 1960 komutatoriem - tiem nav papildu licencēšanas vai abonēšanas maksas. Aruba Instant On 1960 komutatoru sērija ietver piecus komutatorus: divus 24 portu un divus 48 portu modeļus. Vēršam uzmanību, ka ir Instant On 1960 komutatori, kuri atbalsta augstas pieejamības slēgumu, izmantojot 10G savienojumus.

Iebūvētie drošības līdzekļi aizsargā jūsu tīklu no ārējiem draudiem, bloķējot ļaunprātīgas programmatūras uzbrukumus un neļaujot nesankcionētiem lietotājiem piekļūt tīklam. Komutators ietaupa enerģiju, automātiski izslēdzot strāvu neaktīvajiem portiem. Apsverot iespējas veikt Aruba komutatoru maiņu infrastruktūrā, tagad ir iespējama migrācija no vecāku sēriju iekārtām uz jaunajiem Aruba komutatoriem.

Lai uzzinātu vairāk par iekārtām vai iegūtu piedāvājumu, lūdzu sazināties ar Baltijas Informācijas tehnoloģijas SIA komandu:

Rakstot uz e-pastu: sales@bit.lv

Zvanot pa tālruni: +371 67819977