Ekonomē uzņēmuma resursus ar Aruba Central

Ekonomē uzņēmuma resursus ar Aruba Central

Aruba Central ir mākoņbāzēts rīks tīkla pārvaldībai, kas ļauj uzņēmumam ekonomēt resursus un laiku, kas tiek veltīti tīkla nodrošināšanai. Viens no būtiskākajiem ieguvumiem tieši šim rīkam, ka nav jāiegādājas papildus servertehnika, kur to izvietot, kā arī nav jāveic atjauninājumi vai jāparūpējas par to, lai sistēmas kļūdas tiktu novērstas. Aruba Central uzticams biznesa tīkla pārvaldības rīks, kas strādā nepārtrauktā darbības režīmā noteikti spēj uzlabot Jūsu biznesa procesus.

Aruba Central piedāvā vienotu tīkla pārvaldību, uz AI (Artificial Intelligence) balstītu notikumu analīzi gab vadu, gan arī bezvadu un SD-WAN tīkliem. Visas šīs iespējas ir apvienotas vienā ērti lietojamā platformā, kas ietver šādas lietotnes:

Network Operations – nodrošina vienotu tīkla pārvaldību, apvienojot vadu, bezvadu un SD-WAN izveidošanas un pārvaldības uzdevumus, reāllaika diagnostiku un tiešraides uzraudzību, lai būtu vienkārša un ātra problēmu risināšana.

ClearPass Device Insight – nodrošina vienotu paneli (dashboard) ierīču pārvaldībai, izmantojot automātisku ierīču meklēšanu, mašīnmācīšanos (ML), un citus tehniskos rīkus iekārtu identificēšanai un analīzei. Papildinformāciju skatiet Aruba ClearPass Device Insight Information Center.

Aruba Central piedāvā šādas galvenās priekšrocības un funkcijas:

Racionalizēta ierīču izvietošana un konfigurēšana – Aruba Central atbalsta ierīču grupas konfigurāciju, kas ļauj Jums pārvaldīt un nodrošināt vairākas ierīces vienlaicīgi ar līdzīgām konfigurācijas prasībām.

Bezvadu, WAN un Integrēta vadu infrastruktūras pārvaldība – piedāvā centralizētu pārvaldības interfeisu bezvadu, WAN un vadu tīklu pārvaldīšanai sadalītās vidēs, tādējādi palīdzot organizācijām uzlabot efektivitāti un ietaupīt laiku.

Uzlabota drošība un analīze – izmantojot nepārtrauktu uzraudzību, uz AI balstīta analīze reāllaikā, nodrošina ieskatu un redzamību par to, kas notiek konkrētajā Wi-Fi tīklā.

Droša mākoņa platforma – piedāvā drošu mākoņa platformu ar HTTPS savienojumu un uz sertifikātu balstītu autentifikāciju.

Interfeiss pārvaldīto pakalpojumu sniedzējiem (MSP) – piedāvā papildu interfeisu MSP, lai nodrošinātu un pārvaldītu savu klientu lietotāju kontus. Izmantojot MSP režīmu, pakalpojumu sniedzēju organizācijas var administrēt tīkla infrastruktūru vairākām organizācijām vienotā interfeisā.

SD-filiāles pārvaldība – piedāvā vienkāršotu risinājumu SD filiāles ierīču, piemēram,VPN koncentratoru, bezvadu raidītāju un Aruba komutatoru, pārvaldībai un uzraudzībai. Tas arī nodrošina detalizētus informācijas paneļus, kas parāda kopējā tīkla veselības stāvokli. Aruba SD-Branch risinājums paplašina SD-WAN koncepcijas visiem iestatījumu elementiem, lai nodrošinātu pilnas sistēmas risinājumu LAN,  WAN un WLAN savienojumu pārvaldībai un uzraudzībai.

Veselības un lietošanas uzraudzība – sniedz visaptverošu pārskatu par Jūsu  programmu lietojumu, ierīces statusu un stāvokli, kā arī Jūsu tīklu. Jūs varat identificēt, pārraudzīt un risināt problēmas, izmantojot datu informācijas paneļus, pārskatus un brīdinājumus. Aruba Central izmanto arī ierīču DPI funkciju, lai analizētu, uzraudzītu un bloķētu trafiku, pamatojoties uz lietojumprogrammu tipu un kategorijām, tīmekļa kategorijām un vietnes reputāciju. Izmantojot šos datus, varat piešķirt prioritāti uzņēmējdarbībai kritiskām lietojumprogrammām, ierobežot neatbilstoša satura izmantošanu un ieviest piekļuves politikas katrai ierīcei, lietotājam un vai atrašanās vietai.

Lietotāju piekļuve – ļauj Jums pārvaldīt lietotāju piekļuvi, izmantojot drošu lietotāja Wi-Fi pieredzi. Lietotāju tīklos varat izveidot lietotāju vārdus un lomas. Lietotāju galveno lapu jeb autorizācijas lapu ir iespējams noformēt ar pielāgotiem logotipiem, kā arī ar atbilstošu baneri un tekstu.

Tiešsaistes analīze – piedāvā pievienotās vērtības pakalpojumu bezvadu raidītāju balstītajos tīklos, lai gūtu ieskatu par lietotāju lojalitāti un klātbūtni. Šajā rīkā, kas ir informācijas panelis, var skatīt lietotāju apmeklējumu biežumu noteiktā vietā vai lokācijā ,kā arī lietotāju klātbūtni noteiktā vietnē. Pateicoties šiem datiem Jums ir iespēja pieņemt biznesa lēmumu, kā labāk uzlabot potenciālo klientu piesaisti.

Lai uzzinātu vairāk par Aruba Central tīkla risinājumiem vai saņemtu savu īpašo piedāvājumu, lūdzu, sazinieties ar BIT pārdošanas speciālistiem, zvanot vai rakstot uz sales@bit.lv