Google for Education Educator Level 1 seminārs

Google for Education Educator Level 1 seminārs

Baltijas Informācijas Tehnoloģijas (BIT) sadarbībā ar Google for Education, kopā ar Valsts izglītības un satura centru, parakstīja tehniskā atbalsta vienošanos, kura laikā tiks nodrošināta iespēja pilnveidot skolotāju iemaņas darboties Google for Education vidē, kā arī tehnisko atbalstu IT specialistiem skolās, izmantot iespēju sakārtot Google for Education domēna politikas.

Vienošanās otrā daļa paredz, sākoties jaunajam mācību gadam, organizēt tiešsaistes seminārus "Google izglītībai" pedagogiem, ar iespēju iegūt apliecinājumu par kursa noklausīšanos, kā arī pēc vēlēšanās sagatavoties testam, lai sekmīgi to nokārtojot, iegūtu Educator Level 1 sertifikātu. Tiešsaistes semināra laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar Google for Education pamata funkcijām, balstoties uz Google izstrādāto kursu Educator Level 1 Certification: https://edu.google.com/for-educators/certification-programs/product-expertise/educator-level1/?modal_active=none&fbclid=IwAR3tr5EjjXFH-auyHwB1Q_R2twBNWyieb1nehgctupXzvqGTunrb-gmmLZ8

Būtiski, ka mācību process notiks latviešu valodā.

Pirmais tiešsaistes seminārs tika aizvadīts veiksmīgi, kas norisinājās 29.augustā (no 10:00 līdz 18:00). Pateicamies ikvienam dalībniekam, kas piedalījās un iesaistījās diskusijās. Nākamais seminārs jau 19. un 20. septembrī, tiksimies Google Meet platformā!

Lai pieteiktos tiešsaistes Google for Education Educator Level 1 semināram sev ērtā laikā, piedāvājam zemāk norādītos datumus. Aizpildot pieteikumu:

  • 2 dienu seminārs Google izglītībai Educator Level 1

19.- 20. septembris (no 14:00 līdz 18:00)

Reģistrēšanās: https://forms.gle/i4ti7vM2P1JhaSaM6

  • 2 dienu seminārs Google izglītībai Educator Level 1

28.- 29. septembris (no 14:00 līdz 18:00)

Reģistrēšanās: https://forms.gle/5e71hv1L9ikGqh7K9

  • 2 dienu seminārs Google izglītībai Educator Level 1

24.- 25. oktobris (no 14:00 līdz 18:00)

Reģistrēšanās: https://forms.gle/71unRvWZyPW5oPcNA

  • 2 dienu seminārs Google izglītībai Educator Level 1

26.- 27. oktobris (no 10:00 līdz 14:00)

Reģistrēšanās: https://forms.gle/d9WkfZTtJh4gLAVK8

Sekojot tehniskā atbalsta vienošanās vadlīnijām, BIT garantē tehnisko atbalstu iesaistītajām pusēm visa projekta laikā, nodrošinot pēc iespējas vieglāku jauno produktu ieviešanu, mācot praktiski izmantot jaunās vides iespējas un palīdzot konfigurēt sistēmas. Izglītības iestāžu IT speciālistiem ir iespēja saņemt palīdzību un atbalstu jautājumos, kas saistīti ar domēnu konfigurēšanu, lietotāju veidošanu, grupu politikas uzstādīšanu, iekārtu reģistrēšanu un grupēšanas, kā arī ar citiem par Google for Education vidi saistītiem jautājumiem. Nepieciešamības gadījumā BIT komanda nodrošina atbalstu arī izbraucot uz izglītības iestādēm un pašvaldībām, un uz vietas palīdzot risināt tehniskas dabas jautājumus, kas saistīti ar Google for Education vidi, iestāžu atbildīgajiem IT cilvēkiem.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā ar “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” ir iespējams sazināties pa tālruni +371 67819977 vai rakstot uz e-pastu support@bit.lv