HPE paziņo par datu glabāšanas serveri, kas paredzēts mākoņdatu centriem

HPE paziņo par datu glabāšanas serveri, kas paredzēts mākoņdatu centriem

8. martā Hewlett Packard Enterprise paziņoja par savu jaunāko produktu – atvērtu, mākoņservisiem optimizētu datu glabāšanas serveri. Lai apmierinātu pakalpojumu sniedzēju vajadzības un prasības, kas radušās lielā datu pieauguma dēļ, ir atjaunināti arī HPE Cloudline serveri un HPE Altoline tīklošanas risinājumu produkti.

HPE Cloudline CL5200 ir augsta blīvuma multi mezglu datu uzglabāšanas serveris, kas balstās uz atvērtiem dizaina principiem, tas ir savietojams un integrējams ar lielāko vairumu IT industrijas ražotāju IT tehniku un datu centru pārvaldības risinājumiem. Tas atbalsta līdz pat 80 LFF formfaktora  cietos diskus un līdz pat 640 TB datu apjoma šasijā, kas aizņem tikai 4U augstumu standarta 19” statnē.

Pētījumos ir pierādīts, ka hostinga un IaaS pakalpojumu sniedzējiem pārvaldīto pakalpojumu un alternatīvo tehnoloģiju (piemēram, OpenStack) izmantošana sniedz papildus iespējas diferencēt savus pakalpojums un padarīt tos konkurētspējīgākus. Pastiprinoties tendencēm, kad organizācijas ar vien vairāk pārnes skaitļošanas slodzi uz specializētu IT infrastruktūras un aplikācijas vidi, šis  tirgus, kura apjoms 2015. gadā bija 60 miljardi, būs dubultojies jau 2019. gadā.  Tas ir viens no iemesliem, kāpēc  HPE ir paplašinājis partnerattiecības ar Scality, un tagad Scality RING ir iekļauts sertificēts atbalsts CL5200.

“Daļa no IT pakalpojumu sniedzējiem meklē iespēju ātrāk paveikt standarta IT operācijas un datu centra integrāciju izmantojot atvērta tipa infrastruktūru,  kamēr citi novērtē integrētu pārvaldību un pārbaudītu, nozares standartos balstītus piedāvājumu“ viceprezidents un Global Hyperscal Business galvenais vadītājs Reaz Rasup minēja HPE paziņojumā. “HPE ir vienīgais ražotājs, kas piedāvā izvēlēties gan standarta gan atvērtus infrastruktūras risinājumus, lai paātrinātu uzņēmuma izaugsmi un nodrošinātu pakalpojumu sniedzējiem elastību, kas nepieciešama ātrai darbībai un izmaksu efektivitātei.”

HPE Altoline 6900 produktu līnija ir papildināts ar četriem jauniem slēdžu modeļiem, kas nodrošina iespēju organizācijām pielāgot sava tīkla infrastruktūru specifiskām aplikāciju un slodzes prasībām, iespēju paplašināt esošo infrastruktūru par salīdzinoši zemām cenām, kā arī izvairīties no atkarības no viena konkrēta ražotāja produktiem. HPE ziņo, ka ātrākais no jaunajiem slēdžiem nodrošina līdz pat 25/100 Gbps datu plūsmas caurlaidību.. Jau tagad ar HPE Altoline slēdžiem kā atvērta tīkla operētājsistēma var tikt izmantoti Cumulus un Pica8, bet OpenSwitch atbalsts kā papildinājums solīts šī gada beigās. ( Lasiet vairāk: HP Partners With Arista on Data Center Switches )

Jaunās Hyper-scale references arhitektūras,  vairāki apvienoti datu centri, kas darbojas uz HPE Helion OpenTack ar Swift parāda HPE koncentrēšanos uz atvērtiem un mērogojamiem datu glabāšanas risinājumiem, apgalvo HPE. Lasiet un uzziniet vairāk: http://www.thewhir.com/web-hosting-news/hewlett-packard-enterprise-adds-to-service-provider-offerings-with-new-cloudline-servers