IT atbalsta dienesta speciālists, futbola un HPE servisa entuziasts – Kārlis

IT atbalsta dienesta speciālists, futbola un HPE servisa entuziasts – Kārlis

Kārlis Eniks IT atbalsta dienesta speciālists, kurš BIT komandā jau ir vairāk kā divus gadus. Kārlis ir apveltīts ar talantu lieliski saprasties ar klientu un atrisināt viņu problēmas īsā laikā, to novērtē gan klienti, gan arī BIT servisa komanda.  

Brīvajā laikā Kārlis aizraujas ar futbolu un darbojas Latvijas Futbola Federācijā kā tiesneša asistents, kā arī kopā ar mīļoto sievu dzied korī, kopīgi audzina dēliņu un brīvos vakaros gatavo gardas maltītes ar pašaudzētiem dārzeņiem.  

Kolēģi par Kārli izsakās šādi – futbola tiesnesis/peldētājs. Peldētājs tāpēc, ka māk atrast pareizo risinājumu ātri un pareizi. Dara lietas pēc būtības un metoties tajās iekšā ar pilnu atdevi. Ikdienas darbā nepamet sajūta, ka, ja uzdosi Kārlim izpildīt kādu uzdevumu, tad pašam būs jāķeras pie darbiem ātrāk nekā prognozēts. Komandas biedri Kārli vērtē kā komunikablu, ar viņu ir viegli saprasties un kopīgi strādāt, ja Kārlis dara, tad darbs noteikti tiks izdarīts! Apveltīts ar labu humora izjūtu, kas ikdienišķo uzdevumu starplaikos ļauj nedaudz atslābt, kopīgi pasmejoties par jokiem.  

Savukārt Kārlis pats uzsver, ka, strādājot IT nozarē, lielākais izaicinājums ir ātri mācīties, pētīt un krāt pieredzi un kustēties uz priekšu. IT nozare nemitīgi attīstītas un ir jāpilnveidojas līdzi, lai vēl efektīvāk spētu palīdzēt klientam. BIT atbalsta dienests un klienti priecājas, ka tieši tāds cilvēks kā Kārlis ir BIT komandā.