Jaunais HP ProLiant DL560 Gen 8 serveris

Jaunais HP ProLiant DL560 Gen 8 serveris

Hewlett-Packard iepazīstina ar savu pirmo 2U četru procesoru serveri „HP ProLiant DL560 Gen 8 Server”. “HP DL560 Gen 8 Server” izmatotās HP ProActive Insight arhitektūras priekšrocības nodrošina nepārspētu veiktspēju, mērogojamību un paplašināšanas iespējas. ProLiant DL560 Gen8 serveris ir labākā izvēle virtualizācijas, datubāzu pārvaldības risinājumiem un citām datu intensīvām aplikācijām, kur augstai veiktspējai par pieņemamu cenu, energoefektivitātei, datu centra izmantotās platības optimizācijai ir nozīme.

Enterprise līmeņa veiktspējas, mērogojamības un paplašināšanas iespējas

  • Četru Xeon E5-4600 sērijas procesoru (katrā līdz pat astoņiem kodoliem) skaitļošanas jauda tikai 2U augstā serverī nodrošina iespēju realizēt efektīvu serveru konsolidāciju, kā arī atbrīvot vērtīgo datu centra platību.
  • Līdz sešām PCIe 3.0 paplašināšanas kopnēm nodrošinās divas reizes lielāku tīkla joslas platumu katrai kopnei salīdzinoši ar G7 serveriem, ievērojami mazāku aizturi un plašākas tīkla interfeisu paplašināšanas iespējas.
  • Iespēja izmantot līdz pat 1,5 TB HP SmartMemory DDR3 (48 RAM ligzdas) ar maksimālo atmiņas ātrumu 1600 MHz. DIMM
  • HP SmartMemory piedāvā uzlabotu atmiņas veiktspēju, kvalitāti, vadāmību un efektivitāti, vienlaikus samazinot dīkstāvi un enerģijas izmaksas, nodrošinot līdz pat 20 procentiem zemāku enerģijas patēriņu izmantojot zema sprieguma (RDIMMs) atmiņas moduļus.
  • HP Smart Array P420i RAID kontrolieris ar 512 MB aizsargātu rakstīšanas zibatmiņas atbalsta HP SmartStorage un HP SmartDrive tehnoloģijas, kā arī plašu 2,5 collu SFF SAS un SSD disku klāstu, nodrošinot uzlabotu RAID kontroliera veiktspēju un pārvaldīšanas funkcionalitāti.
  • HP FlexibleLOM fomrfaktora tīkla karšu klāsts (4x1G, 2x10G Ethernet vai 2x10G FlexFabric) nodrošina iespēju jau pie servera pasūtīšanas izvēlēties visatbilstošākos tīkla interfeisus nenoslogojot esošos tīkla paplašināšanas kopnes.

 

Uzlabota lietotāju pieredze

  • Viena no biežākajām situācijām kurās dēļ cilvēka kļūdām tiek neatgriezeniski zaudēti uzņēmuma dati notiek kad karsti maināms (hot plug) disks tiek izņemts no produkcijā esošas RAID grupas. HP SmartDrive tehnoloģija samazinās šādas kļūdas iespēju ar informatīvām „Neizņemt” LED diodēm uz cietajiem diskiem, pēc kuru indikācijas varēs atpazīt, ka disks ir atrodas aktīvā RAID grupā.
  • HP Smart Socket nodrošinās ātrāku, ērtāku un drošāku procesoru nomaiņu, samazinot iespēju kļūdas dēļ sabojāt procesoru un/vai servera mātesplati.
  • Visiem jaunajiem ProLiant serveriem pieejamā Integrated Lifecycle Automation tehnoloģija – industrijā pirmais serveru pārvaldības standarts, kas ievērojami samazinās serveru uzturēšanai nepieciešamo laikietilpīgo un bieži vien garlaicīgo uzdevumu apjomu.
  • Dynamic Workload Acceleration tehnoloģija apvieno skaitļošanas, datu glabāšanas un I/O (ievadizvades) jaudas nodrošināt nepārspējamu aplikāciju veiktspēju ar inteliģentāku datu aizsardzību.
  • Automated Energy Optimization tehnoloģija izmanto serverī iebūvētos „HP Sea of Sensors 3D” enerģijas patēriņa, termālos un cita veida sensorus nodrošinot labāku jaudspēju, optimizējot enerģijas patēriņu un nodrošinot zemākas ekspluatācijas izmaksas.

 

Ātrāka, intuitīvāka, vienkāršota serveru konfigurācija un pārvaldīšana

  • HP Intelligent Provisioning – katrs serveris tiek komplektēts ar iebūvētu datu glabātuvi ar visiem nepieciešamajiem firmware, draiveriem un rīkiem ātrai servera palaišanai un konfigurēšanai, tādējādi atbrīvojot no nepieciešamības izmantot CD diskus un pavadīt laiku meklējot un lejupielādējot nepieciešamos datus no ražotāja resursiem.
  • HP Active Health nodrošina nepārtrauktu servera darbspēju un veikstspējas monitoringu, brīdinājumu izsūtīšanu, visu konfigārcijas maiņu fiksēšanu un iespēju šos datus drošā veidā nosūtīt HP atbalsta servisam, tādejādi sniedzot iespēju uzsākt ātrāku problēmu diagnostiku un analīzi izmantojot unificētus un visaptverošus diagnostikas rīkus.
  • HP Insight Control ļauj proaktīvi monitorēt Jūsu ProLiant serveru (gan fizisko, gan virtuālo) darbspēju un veiktspējas rādītājus, nodrošina iespēju attālināti pārvaldīt un darbināt Jūsu serverus no jebkuras vietas pasaulē (kā viens no rīkiem var būt Jūsu Android vai iPhone viedtālrunis).
  • HP Insight Online ir mākoņpakalpojums, kas ļauj no vienas konsoles pārskatīt, monitorēt un pārvaldīt visu Jūsu HP infrastruktūru (serverus, datu glabātuves, komutatorus).

 

Vairāk informācijas par HP ProLiant DL560 Gen 8 Server, pārējiem HP ProLiant saimes serveriem un augšminētajām tehnoloģijām var uzzināt šajā resursā: http://h18004.www1.hp.com/products/servers/platforms/