Vai ir viegli uzstādīt un sākt darbu ar HP Proliant serveriem?

Vai ir viegli uzstādīt un sākt darbu ar HP Proliant serveriem?

Mūsdienu dinamiskajā IT pasaulē jauna servera iegāde ir ikdienišķs notikums. Arī piegādes bieži vien notiek dažu dienu vai nedēļas laikā. Taču tad, kad pasūtītais HP Proliant serveris ir piegādāts uzņēmuma IT daļā, tad dažreiz tālākais ieviešanas process „aizķeras” – jaunais serveris ir jāuzstāda un jāsāk darbināt vienotajā sistēmā. Tajā brīdī izrādās, ka uzņēmuma IT speciālisti ir ļoti noslogoti ar ikdienas darbiem vai viņi ir kārtējos apmācības kursos. Tad HP servera instalācijai un uzsākšanas darbiem ir speciāli jāizbrīvē resursi un papildus laiks. Tas jau kļūst sarežģīti.

Taču šo procesu var padarīt ļoti vienkāršu un izlietoto laiku samazināt līdz minimumam, ja izmanto SIA „ Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” HP Proliant serveru uzstādīšanas un uzsākšanas pakalpojumu. Mēs esam parūpējušies, lai klientiem jaunu HP Proliant serveru un Microsoft Windows servera (vai Linux Red Hat, SUSE vai Debian) operāciju sistēmas uzstādīšana un darbu uzsākšana klientiem vairs nesagādātu problēmas un liekus laika tēriņus.

Hewlett-Packard sertificēts SIA BIT inženieris pakalpojuma laikā izpakos serveri, veiks tā vizuālo kontroli, fizisko instalāciju statnē vai kādā citā sagatavotā instalācijas vietā, instalēs papildus perifērijas iekārtas, serveri fiziski pievienos pie elektrobarošanas un LAN/WAN, veiks HP Proliant servera aparātprogrammatūras (firmware) versiju pārbaudi un jaunāko versiju uzstādīšanu, kā arī darba beigās savāks un utilizēs iepakojuma materiālus.

Darbu nākošajā etapā inženieris uzinstalēs klienta rīcībā esošo Microsoft Windows Server (vai arī vai Linux Red Hat, SUSE vai Debian) operāciju sistēmas un veiks tīkla protokolu noskaņošanu. Darbu laikā tiks izveidota servera failu sistēma, līdz desmit lietotāju autentifikācijas konfigurācijas, tiks veikta programmatūras jaunāko papildinājumu uzstādīšana, kā arī koplietošanas disku resursu izveidošana un konfigurēšana.

Par darba precizitāti un pareizību klients varēs pārliecināties, iepazīstoties ar aparatūras un programmatūras iebūvēto testu rezultātiem.

Izskatās, ka pēc tā visa HP Proliant servera uzstādīšanas un darbu uzsākšanas pakalpojums varētu būt beidzies. Taču tas vēl nav viss pakalpojums. SIA BIT inženieris ir ieplānojis stundas laikā klientam dot papildus konsultāciju par konkrēto HP Proliant serveri un pielietotajām tehnoloģijām, par aparatūras iespējām un pielietošanu, kā arī dalīties pieredzē par servera darbināšanas labāko pieredzi.

Mums liekas, ka izmantojot BIT HP Proliant serveru uzstādīšanas un uzsākšanas pakalpojumu, atbilde uz virsrakstā uzdoto jautājumu ir pozitīva – mūsdienās ir viegli uzstādīt un sākt darbu ar HP Prolint serveriem.

Ja jūs ir ieinteresējis mūsu pakalpojums, lūdzam sazināties ar BIT pārdošanas un atbalsta speciālistiem. Ar pakalpojuma pilnu aprakstu varat iepazīties BIT mājas lapas sadaļā Produkti un Pakalpojumi – Uzstādīšana un Instalācija.

P.S. Varam jūs arī painformēt, ka drīzumā klientiem būs iespēja viegli uzstādīt un sākt darbu arī ar Hewlett-Packard disku masīvu P4000 Lefthand SAN solution. Ieskatieties sadaļā Produkti un Pakalpojumi – Uzstādīšana un Instalācija.