HP personalizēts tehniskais atbalsts Jūs mobilajās iekārtās

HP personalizēts tehniskais atbalsts Jūs mobilajās iekārtās

Hewlett-Packard lietotāju ērtībām ir izveidojis IT tehniskā atbalsta sistēmu Apple iOS un Android bāzētajām mobilajām iekārtām. Tagad HP tehnikas lietotājiem ir unikāla iespēja no jebkuras vietas un jebkurā laikā piekļūt HP tehniskā atbalsta informācijai, rīkiem un ekspertu palīdzībai. Ar HP Support Center mobile App ērtā un lietotāja paša izvēlētā formā ir iespējams iegūt informāciju par HP Business un Enterprise produktiem – drukām, serveriem, portatīvajiem un galda datoriem. Lietotājs var izveidot personīgo izvēlni „Mani HP produkti”, kurā tiek ievadītas tikai tās iekārtas, par kurām ir nepieciešama informācija un atbalsts.

Taču HP Support Center mobile App piedāvā ne tikai informāciju, bet arī palīdz risināt ar HP IT infrastruktūru saistītās problēmas. Lietotājs viegli un intuitīvi var ievadīt savas problēmas aprakstu, meklēt un atrast problēmas risinājumu no HP esošo problēmu datu bāzes – aplikācijā ir izvēlnes „Meklēt”, „Biežāk skatītie problēmu risinājumi”, „Biežāk sastopamās problēmas” un „Risinājumu vēsture”. Problēmu risinājumi var saturēt atsauces uz biļetenu rakstiem, ekspertu atzinumiem un piezīmēm, kā arī HP produkta dokumentāciju. Bez tam ļoti noderīga informācija bieži satopama HP atbalsta forumos.

 

Gadījumā, ja lietotājam paša spēkiem nav izdevies atrast nepieciešamo informāciju vai risinājumu, tad ar iPhone, iPad un Android bāzētu viedtālruņu palīdzību ir iespējams angļu valodā sazināties ar HP speciālistiem, izmantojot „Assisted Solve”, „Chat support” un „Phone Support” iespējas. Šīs iespējas ir pieejamas produktiem aktīvās garantijas, HP CarePack garantijas vai aktīvā atbalsta līguma laikā. Protams, ka lietotāja rīcībā esošās tehnikas garantijas statusu var ērti un ātri noskaidrot ar tās pašas HP Support Center mobile App programmas palīdzību. Piekļuve pie atbalsta informācijas tiek nodrošināta 24×7 režīmā.

HP Support Center mobile App darbojas uz Apple iOS 5.0 un Google Android 2.3 un vēlākām versijām. Visērtāk HP Support Center mobile App bezmaksas var lejupielādēt no Hewlett-Packard tīmekļa lapas: http://www.hp.com/services/hpscmobile