Seminārs 2022. gada Tehnoloģiju jaunumi

Seminārs 2022. gada Tehnoloģiju jaunumi

29. aprīlī BIT kopā ar HP un HPE, pēc ilga pātraukuma, klātienē iepazīstināja klientus ar 2022. gada Tehnoloģiju jaunumiem, apvienojot to kopā ar grila sezonas atklāšanu. BIT Tirdzniecības vadītājs Ivo Trenmors ar HP Inc. pārstāvi Aigu Šicu sniedza plašu ieskatu HP jauno datoru modeļu un citu HP tehnoloģiju jaunumu jomā, informējot par jaunākajām aktualitātēm. Jānorāda, ka, lai klientiem sniegtu iespēju apskatīt jaunās iekārtas un uzzināt par to priekšrocībām, bija iespēja arī testēt jaunākos HP portatīvo datoru modeļus. Klienti varēja pārliecināties par HP portatīvā datora modeļa izturību –metot konkrēto HP portatīvo datoru no augstuma, attiecīgi pārliecinoties par to, ka tas tik tiešām ir triecienizturīgs.

Pasākumā HPE pārstāvis Tarass Vercešuks informēja par HPE Alletra Storage, kura funkcija ir neireobežota mēroga datu pārvalde mākonī un kura pārvaldība tiek veikta no vienas SaaS konsoles.

Centrālās statistikas pārvaldes pārstāvis sniedza ieskatu datu glabāšanas infrastruktūras paplašināšanā, daloties savā pieredzē ar HPE Nimble Storage risinājuma izmantošanu. Pieredzes izklāsts klientiem deva ieskatu kā tika realizēts projekts sadarbībā ar BIT un kādi ieguvumi ir novērojami ar risinājuma maiņu.

Pasākuma noslēgumā, pēc tehnoloģiju jaunumu apskates, šefpavārs sniedza steiku meistarklasi, sagatavojot katram pasākuma dalībniekam piecus dažādus steikus. Jānorāda, ka vīnzinis piemeklēja katram steika veidam piemērotāko vīnu, lai būtu iespējams izbaudīt izcilu garšas kombināciju.

Paldies ikvienam, kurš piedalījās pasākumā un šo dienu pavadīja kopā ar mums!